Διεθνείς Μεταφορές

Παρέχουμε θαλάσσιες ή οδικές υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων με αξιοπιστία, οικονομία και ασφάλεια και φροντίζουμε την άμεση ενημέρωση των πελατών μας σχετικά με το στάδιο της φόρτωσης και τις εμπορευματικές ροές.

Υπηρεσίες Θαλάσσιων μεταφορών

• FCL (Full container loaded)
Groupage
• Βαρέα & Επικίνδυνα φορτία
• Ευπαθή ή αλλοιώσιμα προϊόντα με εμπορευματοκιβώτια ελεγχόμενης θερμοκρασίας (Reefer/ Controlled Temperature Containers)
• Xύδην φορτία
Ειδικοί τύποι εμπορευματοκιβωτίων (High Cube, Open Top, Flat Rack, bulk υγρά κλπ.)

Οδικές μεταφορές

Το δίκτυο κάλυψης της Cargo360 συμπεριλαμβάνει όλες τις χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης, τα Βαλκάνια και την Τουρκία. Εξυπηρετούμε τους συνεργάτες μας με καθημερινές αναχωρήσεις από και προς όλους τους προορισμούς.

Αεροπορικές μεταφορές

Προσφέρουμε αξιόπιστες αεροπορικές μεταφορές σε ανταγωνιστικές τιμές και σε ακριβείς χρόνους. Η εταιρία διατηρεί γραφείο στο κτίριο του Τελωνείου στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σιδηροδρομικές-συνδυασμένες

Είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας με ταχύτητα και ασφάλεια από και προς τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών καθώς και το Τμήμα Θαλάσσιων Μεταφορών, μπορούμε να σας προτείνουμε μια πλήρη πρόταση συνδυαστικής μεταφοράς των φορτίων σας (Intermodal Freight Transport) σε ακόμα περισσότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Όλη η ομάδα της Cargo 360 είναι στη διάθεσή σας για να αναζητήσουμε από κοινού τις Υπηρεσίες που Χρειάζεστε!