Ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον άρθρο, αναφορικά με την ανάπτυξη των Εθνικών σχεδίων για τη Ναυτιλία, τις Υποδομές και τα Logistics, υπογεγραμμένο από τον Μ. Γαλιατσάτο της Cargo3600 φιλοξενήθηκε από το Liberal την περασμένη Πέμπτη. Για περισσότερα διαβάστε εδώ

Την μοναδική συνεργασία της με την Hermes Expo International ανακοίνωσε μέσω του περιοδικού SC&L magazine, η CARGO3600, η πρώτη ελληνική εταιρεία logistics που συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτής της διασύνδεσης μεταξύ της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικής ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ.

Την ενεργή της παρουσία και στήριξη στα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, απέδειξε η Cargo3600, στηρίζοντας έμπρακτα το Συνέδριο για την Αειφόρο Ενέργεια και Συσκευασία στην Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα, που έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου από την ΕΕΒΨ&L.

Πασίγνωστο το κατά Ουμπέρτο Έκο «κλισέ» ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις. Ακόμη πιο γνωστό είναι όμως ότι τον Αύγουστο, «γεννιούνται» οι καλύτερες ειδήσεις. Πόσω μάλλον αυτόν τον συγκεκριμένο Αύγουστο, σε αυτήν τη συγκεκριμένη γωνιά της Μεσογείου, σε μια χώρα με πάγιο πόθο να μετατραπεί σε διαμετακομιστικό κέντρο της ΝΑ Ευρώπης και με νέα κυβέρνηση, που δηλώνει πως θέλει τον «πόθο» αυτό να μετατρέψει σε στόχο.

Στην μεγαλύτερη έκθεση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για τις εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics, την "Τransport-Logistic 2019" του Μονάχου, βρέθηκε μεταξύ 4-7 Ιουνίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cargo3600, Μιχάλης Γαλιατσάτος, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, της ενίσχυσης των διεθνών συνεργασιών της και της υιοθέτησης νέων πρακτικών σε επίπεδο τεχνογνωσίας.

Η δυναμική ομάδα της Cargo3600 αναπτύσσεται δυναμικά και ποσοτικά! Αναζητούμε Client Service & Assistant

Σε μια εξαιρετικής διοργάνωσης εσπερίδα, αναφορικά με τις δυνατότητες και τους τρόπους εξαγωγής ελληνικών -και δη ευβοϊκών- αγροτικών προϊόντων στην αγορά των ΗΠΑ, παραβρέθηκε την περασμένη Παρασκευή η Cargo360ο και ο διευθύνων σύμβουλός της κ. Μιχάλης Γαλιατσάτος.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον executive workshop για τις νομοθετικές διευκολύνσεις περί Τελωνειακών Αποθηκών και Απλουστεύσεων, με την συμμετοχή μεγάλων εισαγωγικών και εξαγωγικών επιχειρήσεων διοργάνωσε την Πέμπτη 28/3 η Cargo360(http://www.cargo360.gr/) μαζί με το Operations Center (https://www.operationscenter.eu/).

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον infogpraphic με στοιχεία για την διεθνή αγορά διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορίου Ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ). Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται, η Κίνα αντιπροσωπεύει πλέον το 40,4% της παγκόσμιας διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, ενώ από τα 20 κορυφαία λιμάνια Ε.Κ. του κόσμου, τα 15 βρίσκονται στην Ανατολική Ασία.

Με ιδιαιτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 16 Μαρτίου οι εργασίες του 19ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου στον Βόλο με θέμα MAREPORT19, στο οποίο συμμετείχε ενεργά ο Μιχάλης Γαλιατσάτος και η Cargo360συμμετέχοντας στο πάνελ "Λιμάνι, Logistics & Μεταφορές". 

Σταθερά ανοδική πορεία παρουσιάζει το λιμάνι του Πειραιά, καταλαμβάνοντας όλο και υψηλότερη θέση στην διεθνή κλίμακα των λιμένων διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων. Το "Gate to Europe" φαίνεται να γίνεται πλέον πραγματικότητα . Διαβάστε τα αναλυτικά στοιχεία απευθείας από το PortEconomics

Στο εργαστήριο του ΣΕΒ "Τάσεις και Προκλήσεις στις Διεθνείς Αγορές το 2019" συμμετέχει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, ο Μιχάλης Γαλιατσάτος CEO της Cargo3600