Με ιδιαιτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 16 Μαρτίου οι εργασίες του 19ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου στον Βόλο με θέμα MAREPORT19, στο οποίο συμμετείχε ενεργά ο Μιχάλης Γαλιατσάτος και η Cargo360συμμετέχοντας στο πάνελ "Λιμάνι, Logistics & Μεταφορές". 

Σταθερά ανοδική πορεία παρουσιάζει το λιμάνι του Πειραιά, καταλαμβάνοντας όλο και υψηλότερη θέση στην διεθνή κλίμακα των λιμένων διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων. Το "Gate to Europe" φαίνεται να γίνεται πλέον πραγματικότητα . Διαβάστε τα αναλυτικά στοιχεία απευθείας από το PortEconomics

Στο εργαστήριο του ΣΕΒ "Τάσεις και Προκλήσεις στις Διεθνείς Αγορές το 2019" συμμετέχει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, ο Μιχάλης Γαλιατσάτος CEO της Cargo3600

Ένα εξαιρετικά απαιτητικό project έφερε εις πέρας η Cargo360o σε συνεργασία με την PCT SAκαι την PCDCSA, ολοκληρώνοντας την εκφόρτωση ειδικού φορτίου σε ξύλινο κοντέινερ συσκευασίας, βάρους 30 τόνων από πλοίο, το οποίο μεταφορτώθηκε με ευθύνη και επίβλεψη της Cargo360o και των PCT SA - PCDC SA προς παράδοση στον τελικό του αποδέκτη στην Ταϊβάν

.

Η Cargo3600 αναγνωρίζει τη σημασία της εχεμύθειας και της εμπιστοσύνης των πληροφοριών που της παρέχονται και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Παρακαλούμε να μελετήσετε την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής «η Δήλωση») προκειμένου να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τύπο των πληροφοριών που συλλέγουμε για εσάς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας και πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγουμε είτε διαδικτυακά είτε μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών μας, είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο

Δεδομένου ότι η φορτωτική είναι τίτλος, ένα πρόσωπο που την υποβάλλει στον μεταφορέα ή στον αντιπρόσωπό του δικαιούται να παραλάβει τα εμπορεύματα και ο μεταφορέας δεν μπορεί να αρνηθεί να παραδώσει τα εμπορεύματα στο εν λόγω πρόσωπο. Εάν κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι ο παραλήπτης δεν μπορεί να προσκομίσει το αποδεικτικό, ποια στοιχεία υπάρχουν εκεί που δικαιούνται τα αγαθά; Υπάρχουν αναρίθμητες περιστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε αίτημα απελευθέρωσης του φορτίου χωρίς την προσκόμιση του αρχικού αποδεικτικού της φορτωτικής. Για παράδειγμα, μια σύμβαση πώλησης μπορεί να έχει καταρρεύσει και ο πωλητής μπορεί να θέλει να πουλήσει σε κάποιον άλλο. Αντιστοίχως, μπορεί ο παραλήπτης να αντιμετωπίζει προβλήματα ταμειακής ροής ή να έχει οικονομική διαφωνία με τον αποστολέα. 

Στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης των πελατών της η Cargo360 εγκαινιάζει από το blog του δικτυακού της τόπου, μια σειρά χρηστικών άρθρων - ειδήσεων που αφορούν άμεσα όλους όσοι εμπλέκονται με την εφοδιαστική αλυσίδα. Η ενότητα εγκαινιάζεται με χρηστικές πληφορορίες αναφορικά με το τι οφείλει να κάνει ο πελάτης σε περίπτωση απώλειας φορτωτικών εγγράφων.

Ο CEO της Cargo 360, Μιχάλης Γαλιατσάτος μιλά στην κάμερα του MetaforesPress, εκ των χορηγών επικοινωνίας του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, για τον κλάδο και τις προοπτικές του.

H χθεσινή συζήτηση σχετικά με την ελληνική επιχειρηματικότητα και τις εξαγωγές που διοργανώθηκε από το Greek Liberties Monitor στο As soon as bossible - #GRBossible 2018 του Skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα ήταν μια εξαιρετική απεικόνιση των ευκαιριών και των προκλήσεων με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες οι ελληνικές επιχειρήσεις σε ένα διεθνές περιβάλλον.
Ο χαιρετισμός του κύριου Γεώργου Παπαστεργιόπουλου του Enterprise Greece έθεσε τον τόνο για την συζήτηση, απεικονίζοντας τα μεγέθη και τους τομείς στους οποίους εστιάζονται οι ελληνικές εξαγωγές, με μια αποτίμηση της πορείας μέχρι τώρα και μιας πιθανής μελοντικής εικόνας.

Η Cargo360 παρακολούθησε τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα πάνελ συζήτησης του 22ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL), που διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου - 1η Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ο CEO της Cargo360°, Μιχάλης Γαλιατσάτος ήταν καλεσμένος ως ομιλητής στο 8o ΠΑΝΟΡΑΜΑ Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Μία ακόμη θέση στην κατάταξη του ανταγωνισμού μεταξύ των ευρωπαϊκών λιμανιών κέρδισε ο Πειραιάς το 2017 ανεβαίνοντας από την όγδοη στην έβδομη θέση.